Localizare pe hartă și traseul pană la locul de cazare la Sovata la Casa Zan

Trasee de acces auto ...

  • Oradea – Tg-Mureş – Bălăuşeri – Sovata
  • Iaşi – Piatra Neamţ – Gheorgheni – Praid – Sovata
  • Bucureşti – Braşov – Sighişoara – Bălăuşeri – Sovata
  • Arad – Deva – Alba Iulia – Blaj – Târnăveni – Bălăuşeri – Sovata
  • Suceava – Vatra Dornei – Bistriţa – Reghin – Sovata
  • Galaţi – Adjud – Comăneşti – Miercurea Ciuc – Odorhei – Sovata
  • Constanţa – Ploieşti – Braşov – Sighişoara – Bălăuşeri – Sovata

Odată ajunși în Sovata, treceți de Lacul Ursu și mergeți spre Stâna de Vale. Există o intersecție unde un drum merge spre pârtie (cel ce merge înainte), iar celalalt merge spre Stâna de Vale (spre dreapta și imediat după intersecție se trece un pod) si implicit spre Casa Zan. După aproximativ 300 m, imediat după gardul hotelului Edelweiss (care pică pe partrea dreaptă a drumului) se virează la dreapta. Cabana portocalie care se vede în față este Casa Zan.

Pentru o mai bună coordonare vă recomandăm să pastrați o stransă legatură telefonică. Numărul de telefon al persoanei responsabilă cu cabana este 0745 519 419

Coordonate GPS ...

Latitudine: 46.603791

Longitudine: 25.096035

Dacă aveți acces la Internet ...

Puteți urma următoarele indicații care va vor conduce până în fața porții casei Zan:

1. Apăsați pe linkul “Directions” de pe comentariul de pe hartă. În partea de jos apar două dreptunghiuri precedate de literele A și respectiv B într-un cerc verde. Acestea reprezintă punctul de pornire și de oprire a unui traseu.

2. În primul dreptunghi scrieți localitatea de unde porniți. Al doilea dreptunghi (marcat cu B) este predefinit ca destinație ca fiind Casa Zan, nu trebuie modificat.

3. Apăsați butonul Get Directions pentru a obține desenat pe hartă traseul din orașul din care porniți și locul de cazare la Sovata la Casa Zan.